Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΙΕΠ: Ο Δημήτρης Δημητριάδης στην 1η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη

Ο Futurist και CIO TheFutureCats Innovation Consultancy θα μιλήσει στην 1η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη του ΕΙΕΠ που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist και CIO TheFutureCats Innovation Consultancy, θα μιλήσει στην Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη του ΕΙΕΠ.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, με στόχο να προσφέρει μια νέα, εμπεριστατωμένη εικόνα στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, στη χρήση νέων τεχνολογιών για την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη και το μέλλον της εξυπηρέτησης πελατών.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης θα παρουσιάσει την ομιλία του για το μέλλον της εξυπηρέτησης πελατών μέσα από τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Επαυξημένη Πραγματικότητα και το Web 3.0. Θα αναλύσει τον τρόπο χρήσης και προσαρμογής των εργαλείων αυτών στην πραγματικότητα των εταιρειών, θα αναδείξει τους τρόπους ενσωμάτωσής τους αλλά και το πώς επηρεάζουν και αναβαθμίζουν την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους πελάτες της εκάστοτε εταιρείας.

Η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα ολοκληρωθεί στις 15.20 με κλήρωση δώρων. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εκδήλωση στο σύνδεσμο https://www.customerservice.gr/ και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Δημητριάδη και την ομάδα των TheFutureCats Innovation Consultancy, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://thefuturecats.com/.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις