Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

JA Greece: Το κοινό ψηφίζει την αγαπημένη του μαθητική “Startup”

Η ψηφοφορία για το Public Choice Award - Bραβείο Kοινού 2024 θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα της 29ης Μαρτίου 2024

Το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει διαδικτυακά μαθητικές “Startup” που συμμετέχουν στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση – JA  Company  Program 2024» του Junior  Achievement  Greece  και να τις στηρίξει με την online  ψήφο του στην πλατφόρμα: https://jagreece.org/promovoting/. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα της 29ης Μαρτίου 2024.

Οι μαθητικές ομάδες από όλη την Ελλάδα -από Γενικά Γυμνάσια και Λύκεια, ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ. και Ειδικά Σχολεία- έχουν δημιουργήσει έξυπνα και πρωτότυπα διαφημιστικά βίντεο 30 δευτερολέπτων, τα οποία το κοινό βλέπει και ψηφίζει. Συμμετέχουν καινοτόμες «Εικονικές Επιχειρήσεις» από τους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Αργολίδας, Μαγνησίας, Xανίων, Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Ευβοίας, Έβρου, Ξάνθης, Μεσσηνίας, Ηλείας, Δράμας, Λάρισας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Χίου, Λέσβου, Γρεβενών, Αχαΐας.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει το Public Choice Award – Bραβείο Kοινού 2024 το οποίο θα απονεμηθεί στην εντυπωσιακή τελική εκδήλωση του προγράμματος, τον Πανελλαδικό Τελικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024 του JA  Greece» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το κοινό μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά έως και 3 Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις. Στη σελίδα της ψηφοφορίας οι επισκέπτες βλέπουν τα βίντεο, επιλέγουν τις ομάδες που θέλουν να ψηφίσουν και πατούν την επιλογή «ΨΗΦΙΣΤΕ» στο κάτω μέρος της σελίδας για να καταχωρηθούν οι ψήφοι. Στη σελίδα υπάρχει ειδική ενότητα «Inspirational  Mentors» όπου παρουσιάζονται οι 50 κορυφαίες προσωπικότητες της Ελλάδας που υποστηρίζουν φέτος 50 μαθητικές «start  up».

Η ψηφοφορία του κοινού ακολουθεί τις Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης 2024 του JA  Greece  που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Φεβρουαρίου στο The  Mall  Athens  και την 1η Μαρτίου στο Mediterrenean  Cosmos  με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι 10 ομάδες που θα διαγωνιστούν στον Πανελλαδικό Τελικό θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή του Junior  Achievement  Greece  βάσει του business  plan  που έχουν καταθέσει στην Υπεύθυνη του Προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση – JA  Company  Program» JA  Greece, Φωτεινή Τουρνή.

Η νικήτρια Mαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Πανελλαδικού Τελικού 2024 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Τελικό του JA  Europe/ GEN-E 2024 που θα φιλοξενηθεί 2 με 4 Ιουλίου 2024 από το JA Ιταλίας στην πόλη Κατάνια στην Σικελία.

Πανευρωπαϊκά συμμετέχουν στο «JA  Company  Program» 300.000 μαθητές και μαθήτριες (15 έως και 21 ετών) από 40 Ευρωπαϊκές χώρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις