Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σημαντική διάκριση για την ipexpert στα HPE Partner Awards

Η εταιρεία έλαβε το βραβείο Edge Solutions Growth Partner για το έτος 2023

Η ipexpert, ένας από τους κορυφαίους παρόχους τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα,έλαβε το βραβείο Edge Solutions Growth Partner για το έτος 2023, στα ετήσια βραβεία HPE Partner Awards.Η αναγνώριση αυτή,υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για την προώθηση της καινοτομίας και την παροχή λύσεων αιχμής.

Η ipexpert παρέχει στις επιχειρήσεις εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης και ασφάλειας δικτύου. Κατέχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό σε πωλήσεις δικτυακών λύσεων με τεχνολογία aruba, ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, προσφέροντας προηγμένες λύσεις, που βελτιστοποιούν τις επιδόσεις τόσο σε ενσύρματο, όσο και σε ασύρματο επίπεδο.Με υπηρεσίες που κυμαίνονται από λιανική έως βιομηχανική αυτοματοποίηση, με εφαρμογές IoT και υλοποιήσεις SD-WAN, η ipexpert καταφέρνει να εκσυγχρονίσει τις δικτυακές υποδομές των συνεργατών της.

Ο CEOτης ipexpert, Τρύφωνας Άμερ, αναφέρθηκε στην πετυχημένη χρονιά του 2023 και στην παρόμοια δυναμική του 2024, στην πολύτιμη ομάδα της ipexpert και στην πραγματοποίηση επιτυχημένων και πρωτοποριακών συνεργασιών,σαν και αυτή που τιμήθηκε η ipexpert στα φετινά βραβεία

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις