Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ελίν: 70 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της ενέργειας

Η ελίν πρωτοπορεί και εξελίσσεται με σταθερά και μεθοδευμένα βήματα, εξερευνώντας και ανοίγοντας νέους δρόμους στον κλάδο της ενέργειας.

 

Η ελίν συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της ενέργειας. 70 χρόνια δυναμικής παρουσίας τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 70ετούς διαδρομής που έχει διανύσει, η ελίν παρουσιάζει το επετειακό της λογότυπο, το οποίο αποτελεί τη γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της. Οι γραμμές στον αριθμό 70 αναδεικνύουν το ρόλο της εταιρίας ως μια σταθερή δύναμη προόδου στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά ενέργειας, ενώ η εισαγωγή του πράσινου χρώματος συμβολίζει τον ενεργειακό μετασχηματισμό της ελίν και τον προσανατολισμό της σε ηπιότερες μορφές ενέργειας. Τα χρώματα μπλε και πράσινο, αλληλοσυμπληρώνονται, ενισχύοντας την αίσθηση της αέναης κίνησης και της μετάβασης στη νέα εποχή.

Μέσα από το νέο λογότυπο επομένως, δεν αναδεικνύονται μόνο τα 70 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, αλλά και οι προοπτικές της που ανοίγονται για το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο η ελίν θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται με σταθερά και μεθοδευμένα βήματα, εξερευνώντας και ανοίγοντας νέους δρόμους στον κλάδο της ενέργειας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελίν, κ. Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Το 2024 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την ελίν. Είναι μια στιγμή ιδιαιτέρως συγκινητική και ως η μακροβιότερη εταιρία του κλάδου στην ελληνική αγορά, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε διαρκώς, διεκδικώντας τη θέση μας στο αύριο. Με όραμα ένα μέλλον καλύτερο για όλους και όχημα την καινοτομία, επενδύουμε στον ενεργειακό μας μετασχηματισμό με στόχο να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται, εδώ και επτά δεκαετίες.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις