Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΠΑΜΑΚ: Βραβεύτηκε στο Huawei SEE Partner Summit

Η διάκριση αναγνωρίζει την ακαδημαϊκή αριστεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας

 

Την ακαδημαϊκή αριστεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας αναγνωρίζει η τιμητική διάκριση «Outstanding ICT Academy of the year 2023», που απονεμήθηκε στο ίδρυμα σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Huawei για τους συνεργαζόμενους με αυτήν φορείς και εταιρίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τίτλο «Huawei SEE Partner Summit».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 3 Απριλίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 συνεργάτες της εταιρείας από όλες τις χώρες που ανήκουν στο διοικητικό γραφείο της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο αντιπρύτανης Εξωστρέφειας και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, καθηγητής Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου, μίλησε για τις προκλήσεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και υπεύθυνος του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας Κωνσταντίνος Φούσκας παρουσίασε τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τη Huawei στο πλαίσιο του «Huawei ICT Academy», καθώς και τη συμμετοχή των φοιτητών στο διαγωνισμό «Huawei ICT Competition» σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Φούσκας, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την ανάπτυξη του «Huawei ICT Academy» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παρέλαβε το σχετικό βραβείο, σημειώνοντας ότι συνεργασία με την Huawei ενισχύει την προσπάθεια του Πανεπιστημίου στην προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης δεξιοτήτων στους φοιτητές, συμβάλλοντας στην ψηφιακή πρόοδο της χώρας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις