Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Threenitas: Ανακηρύχθηκε “Mobile Agency of the Year” στα Mobile & ΙοΤ Awards 2024

Η εταιρεία κέρδισε 10 βραβεία, εκ των οποίων 8 Gold για έργα που αφορούν οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και η ΔΕΠΑ

Η Threenitas, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και υποστήριξης mobile & web εφαρμογών και ολοκληρωμένων λύσεων business software στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε Mobile Agency of the Year στα Mobile & ΙοΤ Awards 2024. Λαμβάνοντας 10 βραβεία, εκ των οποίων 8 Gold για έργα που αφορούν οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και η ΔΕΠΑ, η Threenitas κατέκτησε την κορυφαία διάκριση του Mobile Agency of the Year, και επιβεβαίωσε την πρωτοπορία της στο χώρο του mobile product development.

«Η μακρόχρονη εμπειρία της Threenitas και οι βραβευμένες συνεργασίες της με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι εγγύηση για την επιτυχία μίας mobile στρατηγικής για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο ψηφιακό οικοσύστημα. Η Threenitas εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και την υποστήριξη απαιτητικών εφαρμογών που αποτελούν core products για τους συνεργάτες της», δήλωσε ο Παύλος Καλενδέρογλου, CEO της εταιρίας.

“Η δημιουργία μίας mobile εφαρμογής που θα αποτελέσει βασικό σημείο επαφής μεταξύ ενός οργανισμού και των πελατών του, απαιτεί λεπτομερή σχεδιασμό, ενδελεχή μελέτη και συνεχής βελτίωση μετά το αρχικό λανσάρισμα,” δήλωσε ο Χρήστος Βοσνίδης Product Development Director της Threenitas. Εστιάζοντας στην κάλυψη των αναγκών οργανισμών για εξειδικευμένο business software και δίνοντας έμφαση σε διαδικασίες και μηχανισμούς που υποστηρίζουν το σύνολο του lifecycle μίας core mobile εφαρμογής, η Threenitas αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε τέτοιο εγχείρημα. Με μια προσέγγιση που ενσωματώνει managed ομάδες στο product team του οργανισμού, και εξασφαλίζει αυτονομία στην εκτέλεση του έργου περιορίζοντας τις εξαρτήσεις από ενέργειες πελάτη και επικεντρώνοντας σε KPIs, δεσμεύεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που ενισχύουν την αλληλεπίδραση και δίνουν προστιθέμενη αξία σε κάθε επαφή με τον τελικό χρήστη.

Από το 2010, η Threenitas έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξυπηρετώντας πελάτες στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα να αποτελούν τα κύρια της χαρακτηριστικά, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διεύρυνση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς υποστηρίζοντας δραστηριότητες digital transformation και Web & Mobile product development, και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν Location Based & Proximity Marketing με την πλατφόρμα Let’s Place Connect, CRM & Trade Marketing με την πλατφόρμα Upsellerator και HR & Onboarding solutions με την πλατφόρμα HR Nation.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις