Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Microsoft και Seedrs λανσάρουν τον επιταχυντή SERIES AI για νεοσύστατες επιχειρήσεις

Ο επιταχυντής θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες από την 1η Μαΐου 2024 και θα προσφέρει πληροφορίες, πόρους και καθοδήγηση στους αναδυόμενους ιδρυτές για την ανάπτυξη λογισμικού AI, την τελειοποίηση της επιχειρηματικής τους στρατηγικής.

Η Seedrs, η κορυφαία πλατφόρμα ιδιωτικών επενδύσεων στην Ευρώπη, συνεργάστηκε με τη Microsoft για να λανσάρει το SERIES AI, έναν επιταχυντή εστιασμένο στην τεχνητή νοημοσύνη για νεοσύστατες επιχειρήσεις.
Ο επιταχυντής θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες από την 1η Μαΐου 2024 και θα προσφέρει πληροφορίες, πόρους και καθοδήγηση στους αναδυόμενους ιδρυτές για την ανάπτυξη λογισμικού AI, την τελειοποίηση της επιχειρηματικής τους στρατηγικής. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια Pitching Demo Day για έξι φιναλίστ με δύο από τα κορυφαία VC του Ηνωμένου Βασιλείου (Vektor Partners και SFC), όπου οι επιλεγμένες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους μπροστά σε μια αίθουσα με VCs, επενδυτές.
Η Seedrs εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Republic, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη ιδιωτική επενδυτική πλατφόρμα στον κόσμο με περισσότερες από 2.100 συμφωνίες, που έκλεισαν από την ίδρυσή της το 2012.
Η Microsoft τον Νοέμβριο δεσμεύτηκε να επενδύσει 2,5 δισεκατομμύρια λίρες σε βρετανικές υποδομές τεχνητής νοημοσύνης.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις