Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η fintech Flatpay συγκέντρωσε 45 εκατ. ευρώ

Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος, την επέκταση σε νέες αγορές και την ταχεία κλιμάκωση της ομάδας της.

 

Η δανέζικη fintech Flatpay, η οποία παρέχει λογισμικό πληρωμών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συγκέντρωσε έναν γύρο Series B ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της το 2022.

Η Flatpay διακρίνεται από άλλους παρόχους πληρωμών χωρίς χρεώσεις εγκατάστασης για τερματικά, χωρίς τέλη συνδρομής, για όλους τους τύπους καρτών παράλληλα με τους πίνακες ελέγχου δεδομένων. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος, την επέκταση σε νέες αγορές και την ταχεία κλιμάκωση της ομάδας της.

Επικεφαλής του γύρου ήταν η Dawn Capital, με τη συμμετοχή της Seed Capital και άλλων επενδυτών. Η Dawn Capital έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια και έχει υποστηρίξει 80+ εταιρείες από την ίδρυσή της το 2008, συμπεριλαμβανομένων των Tink και iZettle.

Ιδρύθηκε από τους ιδρυτές Sander Janca-Jensen, Rasmus Busk, Rasmus Hellmund Carlsen και Peter Lüth και λειτουργεί σήμερα στη Φινλανδία και τη Γερμανία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις