Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Oisoi Studio εξασφαλίζει χρηματοδότηση 450,000 ευρώ για εργαλεία τέχνης VR

Mερικώς ανεπτυγμένο με την υποστήριξη της Meta, το Painting VR έχει κερδίσει δημοτικότητα, προσελκύοντας διαφορετικά ακροατήρια που ενδιαφέρονται για καλλιτεχνική καθηλωτική αφήγηση.

Το VR art studio Oisoi, με έδρα τη Γάνδη του Βελγίου, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση ενός γύρου χρηματοδότησης ύψους 450.000 ευρώ.

Το Oisoi Studio δημιούργησε το Painting VR, ένα εικονικό στούντιο ζωγραφικής που εκτείνεται σε πάνω από 10.000 τετραγωνικά πόδια, το οποίο προσφέρει στους χρήστες απεριόριστη δημιουργική έκφραση με καινοτόμα εργαλεία, άπειρες επιλογές χρωμάτων και καμβάδες όλων των μεγεθών.

Μερικώς ανεπτυγμένο με την υποστήριξη της Meta, το Painting VR έχει κερδίσει δημοτικότητα, προσελκύοντας διαφορετικά ακροατήρια που ενδιαφέρονται για καλλιτεχνική καθηλωτική αφήγηση. Από την έναρξή του, το Painting VR έχει δημιουργήσει πάνω από 1,1 εκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα έσοδα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 72,000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Το ForsVC και οι angel investors Thomas και Emmanuel Dewitte ηγήθηκαν της επένδυσης.
Αυτή η επένδυση θα επιτρέψει στο Oisoi Studio να βελτιώσει περαιτέρω το Painting VR και να εξερευνήσει νέες καθηλωτικές εμπειρίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις