Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η legaltech Leya συγκεντρώνει 10,5 εκατ. δολάρια για τον βοηθό AI

Η Leya είναι βοηθός AI προσαρμοσμένη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες δικηγόρων και δικηγορικών γραφείων

Η εταιρεία νομικής τεχνολογίας της Στοκχόλμης Leya ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 10,5 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την Benchmark με τη συμμετοχή των Hummingbird, SV Angel και Y-Combinator. Τα κεφάλαια θα βοηθήσουν στην κλιμάκωση της ομάδας, στην εμβάθυνση των εταιρικών σχέσεων και στην οικοδόμηση του μέλλοντος της νομικής εργασίας.

Η Leya είναι βοηθός AI προσαρμοσμένη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες δικηγόρων και δικηγορικών γραφείων σε όλους τους τομείς πρακτικής και τις ροές εργασίας. Συνεργάζεται με πολλαπλές πηγές πληροφοριών σε συνομιλία, επιμέλεια και σύνταξη για την παροχή αξιόπιστων απαντήσεων. Αυτό επιτρέπει στους δικηγόρους σε όλους τους τομείς πρακτικής και στις εσωτερικές ομάδες να εφαρμόζουν με σιγουριά τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στις καθημερινές τους εργασίες.

Η εταιρεία βλέπει την τεχνητή νοημοσύνη όχι ως ένα απλό πρόσθετο στη ροή εργασίας των δικηγόρων, αλλά ως συνεργάτη που θα εργαστεί για λογαριασμό τους με αξιόπιστο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η legaltech Leya έχει άμεση πρόσβαση σε αρχεία και έγγραφα ακριβώς εκεί που βρίσκονται. Στη συνέχεια, τα συνδυάζει με νομικά δεδομένα παρέχοντας πάντα παραπομπές σε επίπεδο προτάσεων και αναφορές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις