Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ενημερωτική εκδήλωση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στις ψηφιακές λογιστικές διαδικασίες και το myDATA από την i-spirit και την Samsung

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 17:00 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, θα μεταδοθεί και διαδικτυακά και απευθύνεται σε λογιστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

Οι πρόσφατες εξελίξεις στα λογιστικά θέματα και την ΑΑΔΕ απαιτούν πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λογιστικών διαδικασιών.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο η i-spirit Software και η SAMSUNG συνδιοργανώνουν με θέμα «Ψηφιακή Μετάβαση για Λογιστές & Επιχειρήσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες».

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 17:00 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, θα μεταδοθεί και διαδικτυακά και απευθύνεται σε λογιστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι επίσης να αναδείξει την πορεία του λογιστικού ψηφιακού μετασχηματισμού στη χώρα μας, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στο  συντονισμό ενεργειών των τεσσάρων βασικών πυλώνων : Πολιτεία, Επιχειρήσεις, Οικονομολόγοι-Φοροτεχνικοί Λογιστές , Εταιρείες  Τεχνολογίας και Πληροφορικής.

Το «παρών»  θα δώσουν με ομιλίες κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων  ο υφυπουργός εθνικής οικονομίας και  οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης , ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χαζτηθεοδοσίου, και ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου  Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει o εκδότης του Startupper Mag και παρουσιαστής του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ», Γιάννης Διονάτος.

Ο Νικόλαος Σπυρόπουλος, Γ. Διευθυντής i-spirit (Invoicesoft), θα παρουσιάσει  τις νέες λειτουργίες  και καινοτόμες δυνατότητες των εφαρμογών της εταιρείας ενώ από τη πλευρά του, ο Μιχάλης Λιάρος, Διευθυντής πωλήσεων B2B της Samsung, θα παρουσιάσει τις προϊοντικές λύσεις της εταιρείας που συμμετέχουν στον ψηφιακό  μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με γνώμονα την ασφάλεια.

Στο πλαίσιο του event οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα σεμινάριο με θέμα «myDATA: Τα νέα ψηφιακά δεδομένα», ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής  από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει και κλήρωση με μοναδικά δώρα.

Κλείστε τη θέση σας δωρεάν στη διεύθυνση: https://www.i-spirit.gr/blog/ayto-event-hreiazesai-samsung-i-spirit-tha-soy-poyn-osa-prepei-na-xereis-gia-tis-nees-psifiakes

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις