Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Wolt+ τώρα διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Με 0€ κόστη διανομής έως 4 χλμ, η νέα συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα και προνόμια στους χρήστες της Wolt

Η Wolt, συνεχίζοντας να αναβαθμίζει και να εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών της πλατφόρμας, παρουσίασε το Wolt+, τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία για την ώρα θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής, στις οποίες εξυπηρετεί η πλατφόρμα. Μέσα από το Wolt+, η Wolt προσφέρει στους χρήστες μία σειρά από πλεονεκτήματα που θα αναβαθμίσουν την αγοραστική τους εμπειρία, προσφέροντάς τους ειδικά προνόμια. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της νέας υπηρεσίας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με 0€ κόστος διανομής, για καταστήματα που βρίσκονται έως 4 χιλιόμετρα μακριά τους.

Επιπλέον, μέσα από τη Wolt+, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα εστιατορίων και καταστημάτων που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Wolt, με το κόστος της ελάχιστης παραγγελίας να διαμορφώνεται ως εξής: 7,5€ για εστιατόρια, 25€ για super market, και 12€ για καταστήματα λιανικής.

Οι δυνατότητες που θα έχουν οι χρήστες της Wolt+ δεν περιορίζονται εδώ, καθώς θα μπορούν να επωφεληθούν και από τα exclusive deals, που θα είναι διαθέσιμα στη νέα υπηρεσία. Το κόστος εγγραφής στην υπηρεσία Wolt+, είναι μόλις 3,99€/ μήνα, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής για 30 ημέρες.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τη νέα μας συνδρομητική υπηρεσία, το Wolt+ και στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ανάγκες των καταναλωτών, βρίσκοντας τρόπους να φέρνουμε το χρήστη πιο κοντά στην πλατφόρμα και φυσικά, να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και διευρυμένες υπηρεσίες, έτσι ώστε η διαδικασία της παραγγελίας φαγητού ή άλλων προϊόντων να γίνει όσο το δυνατόν πιο προσιτή, εύκολη και γρήγορη». 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις