Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung Electronics Hellas και i-Spirit ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό 

Θέμα της εκδήλωσης, που πραγματοποίησαν οι δύο εταιρείες, αποτέλεσαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν κατά τη διαδικασία του ψηφιακού εκσυγχρονισμού των λογιστικών διαδικασιών με έμφαση στις πρόσφατες εξελίξεις για τις νέες ψηφιακές συναλλαγές στην πλατφόρμα myDATA.

Η Samsung Electronics Hellas, στο πλαίσιο της παροχής προηγμένων λύσεων τεχνολογίας για την ενίσχυση της διαδικασίας του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, πραγματοποίησε με την i-Spirit Software ενημερωτική εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών. Θέμα της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν κατά τη διαδικασία του ψηφιακού εκσυγχρονισμού των λογιστικών διαδικασιών με έμφαση στις πρόσφατες εξελίξεις για τις νέες ψηφιακές συναλλαγές στην πλατφόρμα myDATA.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις προηγμένες λύσεις τεχνολογίας του B2B χαρτοφυλακίου της, που ενισχύουν την παραγωγικότητα, προσαρμόζονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων και παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία από απειλές ασφαλείας. Οι φορητές εταιρικές συσκευές της Samsung συμβάλλουν καταλυτικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε η πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, ένα ολοκληρωμένο σύνολο προηγμένων λύσεων ασφαλείας που βρίσκεται ενσωματωμένο στις συσκευές Samsung Galaxy και τις προστατεύει σε κάθε επίπεδο και σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας την προστασία των δεδομένων.  Η σουίτα περιλαμβάνει εργαλεία όπως τα Knox Platform for Enterprise (KPE), Knox Mobile Enrollment, Knox Capture, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA και Knox Manage, παρέχοντας μια ισχυρή, ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την εταιρική κινητικότητα. Επιπλέον, η πλατφόρμα Samsung Knox έρχεται με  ισχυρά διαγνωστικά εργαλεία, που χρησιμεύουν στην προληπτική ανίχνευση και επίλυση προβλημάτων, πριν αυτά διαταράξουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η σημασία των προσπαθειών της Πολιτείας, των επιχειρήσεων, των οικονομολόγων και των τεχνικών λογιστών, καθώς και των εταιρειών τεχνολογίας και πληροφορικής για την εκπαίδευση και προώθηση του ψηφιακού λογιστικού μετασχηματισμού στη χώρα μας. Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και  Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χαζτηθεοδοσίου, ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου  Εθνικής Οικονομίας Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος και ο Μιχάλης Πόλυγγερ, Πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών και Στέλεχος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

O Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητών Συσκευών της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Μέσα στην πολυπλοκότητα του σημερινού ψηφιακού τοπίου, εμείς στη Samsung εστιάζουμε σταθερά στο στόχο μας, να ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις με τεχνολογία που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους αλλά και προβλέπει τις μελλοντικές προκλήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την i-Spirit, η οποία συμβάλει στη δημιουργία αξίας για κάθε οργανισμό που θα την ενσωματώσει.  Με τη σουίτα Knox Suite, παρέχουμε μια ισχυρή, ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την κινητικότητα των επιχειρήσεων. Μαζί, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να διασφαλίσουν ότι η τεχνολογία τους είναι ασφαλής, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση».

Ο Νικόλαος Σπυρόπουλος, CEO της Invoicesoft (i-spirit Software), δήλωσε σχετικά: «Στην i-Spirit, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η συνεργασία μας με τη Samsung Electronics Hellas αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, προσφέροντας προηγμένα εργαλεία και τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποδοτικότητα. Μαζί, προσφέρουμε στους λογιστές και τις επιχειρήσεις τις απαραίτητες δυνατότητες για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος».

Η i-spirit Software με τις νέες εφαρμογές της, i-spirit AWS Hive Central: End-to-End Security για πρόσβαση από παντού, i-spirit Mobile Cashier: All-in-one φορητή ταμειακή μηχανή, i-spirit Work Anywhere: Εφαρμογή για smartphones/tablets για ασφαλή κινητικότητα, Πάροχος ΥΠΑΗΕΣ (e-invoicesoft) * (που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αδειοδότησης), σε συνδυασμό με την χρήση της πλατφόρμας Samsung Knox από τις κινητές συσκευές, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που ενισχύουν την επιχειρησιακή κινητικότητα και προστατεύουν τα επιχειρησιακά δεδομένα σε κάθε επίπεδο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις