Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΟ Accelerator: Το Scaling Up Summit έρχεται στις 2 Ιουνίου

Στο Scaling Up Summit θα απαντηθούν ερωτήματα με σκοπό να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες που θέλουν να «φτάσουν» την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο και να μάθουν από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες, πώς θα επιτύχουν το Scale-Up της επιχείρησής τους, ξεπερνώντας το 1Μ ευρώ σε μόλις 36 μήνες.

Το EO Accelerator, το παγκόσμιο πρόγραμμα εκμάθησης και υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να δώσει τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να απογειώσουν την επιχείρησή τους, διοργανώνει το Scaling Up Summit στις 2 Ιουνίου, από τις 10.00 μέχρι τις 15:00, στο κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι. 

Όπως κάθε χρόνο, στο Scaling Up Summit θα απαντηθούν ερωτήματα με σκοπό να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες που θέλουν να «φτάσουν» την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο και να μάθουν από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες, πώς θα επιτύχουν το Scale-Up της επιχείρησής τους, ξεπερνώντας το 1Μ ευρώ σε μόλις 36 μήνες. Παρακολούθηση ομιλιών από κορυφαίους επιχειρηματίες για πολύ ενδιαφέροντα επιχειρηματικά θέματα, networking και εκπαίδευση, αλλά και συζήτηση επί πραγματικών εμπειριών από μέλη του ΕΟ Greece, είναι μόνο μερικές από τις σημαντικές εμπειρίες που μπορούν να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες, μέσα σε ένα περιβάλλον απολύτως σχετικό με τις αναζητήσεις, τις ανησυχίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε επιχειρηματίας.

Το EO Accelarator θα προσδώσει αξία στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες, προσφέροντας τα εργαλεία, το accountability και το δίκτυο γνωριμιών που απαιτούνται για ένα επιτυχημένο Scaling up, μέσα από 4 βασικούς ΠυλώνεςPeople, Strategy, Execution και Cash. Συγκεκριμένα στο Scaling Up Summit ένας επιχειρηματίας θα ενημερωθεί για το πώς θα τοποθετεί τους σωστούς ανθρώπους στους σωστούς ρόλους, πώς να αναπτύξει τη στρατηγική που θα καθοδηγεί τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας, πώς να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω δοκιμασμένων διαδικασιών και πως να επιταχύνει τις ταμειακές ροές για να προάγει την κερδοφορία του.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως εκατομμύρια άνθρωποι ξεκινούν επιχειρήσεις κάθε χρόνο, αλλά το 96% δεν καταφέρνει να επιτύχει το Scale-up, το Scaling Up Summit στοχεύει να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να συμπεριληφθούν στο 4% αυτών που καταφέρνουν να αναπτύξουν δυναμικά την επιχείρησή τους.

Δωρεάν εγγραφή εδώ και κρατήστε τη θέση σας, λαμβάνοντας παράλληλα και το e-book “Scaling Up” με περισσότερες πληροφορίες, για το Summit που δεν πρέπει να χάσει κανένας νέος επιχειρηματίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις