Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

realme – Παγκόσμιο λανσάρισμα για το «Flagship Killer», με τεχνολογία AI

Η νέα ναυαρχίδα GT 6 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στις 20 Ιουνίου.

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone παγκοσμίως, αποκάλυψε ότι η νέα ναυαρχίδα GT 6 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στις 20 Ιουνίου σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση λανσαρίσματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η σειρά realme GT 6 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στην παγκόσμια αγορά.

Αυτή η νέα κυκλοφορία σηματοδοτεί μια ακόμα αξιοσημείωτη επιτυχία για τη realme, καθώς η ναυαρχίδα της σειράς GT επιστρέφει στην παγκόσμια αγορά, μετά από δύο χρόνια. Από το λανσάρισμα του πρώτου smartphone της σειράς GT τον Μάρτιο του 2021, η σειρά προϊόντων realme GT έχει συγκεντρώσει τον θαυμασμό και την αγάπη από τους χρήστες της τεχνολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημειώνοντας σημαντική πρόοδο, η επερχόμενη σειρά GT χαρακτηρίζεται ως «Flagship Killer Powered by AI», έτοιμη να επισκιάσει όλες τις προηγούμενες κυκλοφορίες. Το realme GT 6 αναλαμβάνει τον ρόλο του «Premium Flagship Killer», το οποίο στοχεύει να κυριαρχήσει στην αγορά των smartphones υψηλής κατηγορίας, ενώ το realme GT 6T στοχεύει να κερδίσει τον τίτλο του «Flagship Performance Μεσαίας Κατηγορίας». Και τα δύο μοντέλα παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις και πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών ενώ είναι έτοιμα να αλλάξουν το τοπίο της αγοράς των smartphones.

Η Ευρώπη αποτελεί στρατηγική αγορά για τη realme, γι’αυτό και η μάρκα έχει αυξήσει τις επενδύσεις της στην ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του 1ου τριμήνου 2024 από την Counterpoint Research, η realme κατακτά την 4η θέση μεταξύ των smartphone brands στην Ευρώπη. Το launch event για την παρουσίαση του νέου GT 6 αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο launch event της realme και πραγματοποιείται στην Ευρώπη για να αναδείξει τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη αγορά για την εταιρία realme. Επιπλέον, στο μέλλον, η Ευρώπη θα είναι πάντα η πρώτη αγορά στην οποία θα λανσάρεται η σειρά GT.

Η σειρά ενσωματώνει δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης τελευταίας τεχνολογίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η realme GT Series θα διαθέτει την πρώτη λειτουργία νυχτερινής όρασης AI της βιομηχανίας, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να τραβήξουν βίντεο ακόμα και σε εξαιρετικά σκοτεινά περιβάλλοντα. Μέσω του συνδυασμού αλγορίθμων AI και ενός chipset υψηλής απόδοσης, το smartphone αποκτά τη δυνατότητα να λειτουργεί σαν συσκευή νυχτερινής όρασης. Αυτή η λειτουργία AI Night Vision φέρνει νέα δεδομένα στις μέχρι τώρα δυνατότητες νυχτερινών βίντεο των κινητών τηλεφώνων Android, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να απαθανατίζει εύκολα τα θαύματα της νύχτας και να απολαμβάνει τα οφέλη της νυχτερινής απεικόνισης. Στόχος της realme είναι να κάνει την τεχνολογία AI προσιτή στο νεανικό κοινό παγκοσμίως.

Η εκδήλωση για το παγκόσμιο λανσάρισμα του realme GT 6 θα μεταδοθεί ζωντανά στα επίσημα κανάλια YouTube, Facebook και TikTok της realme παγκοσμίως.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις