ΕΛΤΑ: Ενισχύουν το εμπορικό τους δυναμικό με νέα στελέχη

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου είναι η νέα Διευθύντρια Marketing και η Λέα Φιλιπποπούλου η νέα Διευθύντρια Πωλήσεων

Newsroom
2'

Τα ΕΛΤΑ ΑΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους για την ενδυνάμωση της εμπορικής τους παρουσίας και την προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, εντάσσουν στην ομάδα τους δύο νέα στελέχη με σημαντική εμπειρία στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου ως Διευθύντρια Marketing και η Λέα Φιλιπποπούλου ως Διευθύντρια Πωλήσεων, έρχονται να ενισχύσουν την εμπορική διεύθυνση με σκοπό «να δώσουν νέα πνοή στον τομέα του marketing και των πωλήσεων αντίστοιχα».

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου διαθέτει βαθιά γνώση στους τομείς του marketing και της επικοινωνίας, με θητεία σε εταιρείες όπως οι Metro ΑΕΒΕ, Elbisco, Elgeka, Κατσέλης και Hasbro. Θα ηγηθεί των πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της στρατηγικής marketing των ΕΛΤΑ, δίνοντας έμφαση στην αναγνωρισιμότητα και την εικόνα της εταιρείας.

Η Λέα Φιλιπποπούλου, με 25 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικές θέσεις εμπορικής ανάπτυξης, έχει διατελέσει στέλεχος σε οργανισμούς όπως η Unilever, η Carrefour, η Avramar, η Ήρων και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Ως Διευθύντρια Πωλήσεων, θα εστιάσει στην ανάπτυξη νέων αγορών και συνεργασιών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ΕΛΤΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ, κ. Σκλήκας, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε τη Μαριάννα Παπαδοπούλου και τη Λέα Φιλιπποπούλου στην ομάδα μας. Είμαστε χαρούμενοι που το όραμα και η προοπτική των ΕΛΤΑ προσελκύει αξιόλογα στελέχη με μακρά εμπειρία.

Η ενίσχυση της εμπορικής διεύθυνσης με στελέχη της αγοράς θα βοηθήσει ώστε η επιχείρηση να επικεντρωθεί στην ανταγωνιστικότητα, την εξωστρέφεια, την προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και την ενσωμάτωση καινοτόμων υπηρεσιών στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας στρατηγικής».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.