ΒΕΑ: Υπό την αιγίδα του το 2ο Fashion Arena Bootcamp 

Το ΒΕΑ στηρίζει τον κλάδο του ενδύματος, της μόδας και των καινοτόμων επιχειρήσεων

Newsroom
1'

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει τον κλάδο του ενδύματος, της μόδας και των καινοτόμων επιχειρήσεων και σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του το 2ο Fashion Arena Bootcamp στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΒΕΑ, πρόκειται για ένα εντατικό τριήμερο εκπαίδευσης στη μόδα, την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα με παράλληλο διαγωνισμό για την παρουσίαση των πιο καινοτόμων επιχειρήσεων.

H Σχολή Μόδας «Athens Fashion Club» συνδιοργανώνει με την 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας στην Ελλάδα «The Fashion Gate» για 2η φορά το «Fashion Arena Βootcamp Volume II», αυτό το εντατικό τριήμερο εκπαίδευσης και ταυτόχρονα τον διαγωνισμό, στις 9, 10 και 11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του City Unity College στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με σκοπό να υποδεχτεί αυτή τη φορά πάνω από 150 μελλοντικούς επιχειρηματίες στο αντικείμενο της μόδας, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.