Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Crowdpolicy ψηφιοποίησε τις δράσεις της ΚΕΔΕ

Το πρόσφατο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στα Ιωάννινα “πάτησε” πάνω σε διάφορες αξιοσημείωτες ψηφιακές υπηρεσίες προς τους συνέδρους, πολλές εκ των οποίων λειτουργούν και σήμερα, κάτι που δείχνει το δρόμο υλοποίησης παρόμοιων υπηρεσιών και στους Δήμους όλης της χώρας, λειτουργώντας και ως παράδειγμα.

Με αφορμή το συνέδριο υλοποιήθηκαν οι ακόλουθες τέσσερις ενέργειες που σχετίζονται με την ψηφιακή καινοτομία και επικοινωνία από την Crowdpolicy.

Επικοινωνία μέσω Facebook

Μέσα από τη σελίδα της ΚΕΔΕ στο Facebook δημιουργήθηκε το αντίστοιχο Facebook event, για το συνέδριο, με τις γνωστές λειτουργικότητες κοινοποίησης παρουσίας ή πρόθεσης να το παρακολουθήσει κάποιος ενώ ο καθένας μπορεί να δει ποιοι φίλοι και συνεργάτες είναι ή θα πάνε στο χώρο και έτσι διευκολύνεται η επικοινωνία και η διασύνδεση — στο φυσικό κόσμο.

Ερευνα Online

Επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έτρεξε και μια μεγάλη έρευνα online η οποία προωθήθηκε και μέσω Facebook με αρκετά μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση.

Ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών, διαπίστευσης συνέδρων και εισόδου στην εκδήλωση

Οι 1.750 σύνεδροι πραγματοποίησαν ηλεκτρονική εγγραφή και πήραν την κάρτα εισόδου η οποία περιελάμβανε και ειδικό κωδικό QR. Αυτή η ηλεκτρονική ταυτότητα πέρα από γρήγορες διαδικασίες προσφέρει άμεση και εύκολη επικοινωνία και ενημέρωση στους συνέδρους.
Είναι το πρώτο βήμα για τη πρόσβαση σε άλλες προηγμένες υπηρεσίες που απαιτείται διαπίστευση, όπως είναι η ηλεκτρονική ψηφοφορία, τα live ερωτηματολόγια κατά τη διάρκεια των συνεδριών, σχόλια και παρατηρήσεις στους ομιλητές, καλύτερη διασύνδεση συνέδρων κ.ά

ΚΕΔΕ Bot

Είναι ο ψηφιακός βοηθός της ΚΕΔΕ, o οποίος υλοποιήθηκε για το συνέδριο και θα συνεχίσει τη λειτουργία του  με στόχο την ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες της ΚΕΔΕ μέσω Facebook Messenger.

To ΚΕΔΕ Bot είναι διαθέσιμο σε όλους και μπορεί να δώσει πληροφορίες για το συνέδριο, για το πρόγραμμα, για τους ομιλητές, τους εγγεγραμμένους, τους δήμους και την ΚΕΔΕ. Επίσης μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για την περιοχή, τον καιρό κ.α.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις