Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tipoukeitos: Mobile app οργάνωσης γραφείου για δικήγορους

Η Honest Partners λανσάρει το πρώτο mobile app οργάνωσης γραφείου στην ελληνική αγορά, ειδικά σχεδιασμένο για δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία και νομικά τμήματα.

Tο “Tipoukeitos” προσφέρει τη δυνατότητα με ένα άγγιγμα να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις καθημερινές τους εργασίες και υποθέσεις “on the go” ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν στη διαδικτυακή εφαρμογή “Τιπούκειτος”.

Με την καταχώριση μίας υπόθεσης ενός πελάτη, ο Τιπούκειτος συμπληρώνει αυτόματα τις απαραίτητες καρτέλες με όλα τα σχετικά με την υπόθεση γεγονότα, υπολογίζει αυτόματα όλες τις προθεσμίες, τις εισάγει στο ημερολόγιο και στέλνει ειδοποιήσεις με sms ή/και e-mail.

Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση από το κινητό του τηλέφωνο του σε:
* Dashboard με συγκεντρωμένες όλες τις προθεσμίες & στατιστικά ημέρας, εβδομάδας και τρέχοντος μήνα (συναντήσεις, δικάσιμοι, υποθέσεις για τις οποίες αναμένεται απόφαση, υποθέσεις για τις οποίες έχει βγει απόφαση, ημερήσιο ημερολόγιο)
* Ξεχωριστές σελίδες για πρόσβαση σε όλες τις Υποθέσεις για τις οποίες Αναμένεται Απόφαση, στο Ημερολόγιο και στο Πελατολόγιο
* Δυνατότητα καταχώρησης νέας υπόθεσης και νέου πελάτη κ.ά.

Το mobile application “Tipoukeitos” είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play για Αndroid smartphones & tablets και στο App Store για iOS συσκευές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις