Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σε Orange Grove και Egg ο Ν. Δένδιας – “Θα στηρίξουμε τις startup επιχειρήσεις”

O υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε τα δίκτυα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων Orange Grove και egg-enter•grow•go, όπου και συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες.

Στην πρώτη συνάντηση παρέστη ο πρέσβης της Ολλανδίας, Jan Versteeg και στη δεύτερη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank, Π. Θωμόπουλος, μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης της Τράπεζας, καθώς οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας υποστηρίζονται από την Πρεσβεία της Ολλανδίας και την Eurobank αντίστοιχα.

“Θέλω, στο βαθμό που οι συνθήκες το επιτρέπουν να προσθέσω τη δική μου προσπάθεια στην ευρύτερη προσπάθεια που γίνεται να καταλάβει κυρίως η νέα γενιά των Ελλήνων ότι το μέλλον της είναι στη δημιουργικότητα και όχι σε μία θέση υπαλλήλου στο δημόσιο τομέα”, τόνισε ο κ. Δένδιας στους νέους επιχειρηματίες που του επισήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, έλλειψης επαρκούς χρηματοδότησης κλπ.

Dendias_egg_01x702x336

Ο υπουργός ζήτησε από την πλευρά του τη βοήθεια των νέων ανθρώπων που διεκδικούν μία δυναμική θέση με τις καινοτόμες ιδέες τους στο επιχειρείν, προκειμένου να ενισχυθεί με το βέλτιστο δυνατό τρόπο η προώθηση της δημιουργικότητάς τους, η οποία θα συμβάλει στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ακόμα ότι “είναι πολύ σημαντικό και βασικό να γίνει γνωστή στο Υπουργείο η εμπειρία των νέων ανθρώπων, σε συνδυασμό με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια να δημιουργήσουν μία επιχείρηση, ώστε να εξαλειφθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα”.

Διαβάστε περισσότερα για όσα δήλωσε στις συναντήσεις του με τους νέους επιχειρηματίες ο Νίκος Δένδιας στο επιχειρηματικό πόρταλ EMEA.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις