Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργαστήριο 3D printing στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μία νέα εβδομάδα εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεκινάει, η οποία περιλαμβάνει ένα πολυαισθητικό εργαστήριο, ένα τεχνικό σεμινάριο, εργαστήρια αφιερωμένα στην τεχνολογία και τον κινηματογράφο, αλλά και μία μουσική εκδήλωση.

Κάθε εβδομάδα το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, μέσα από τις θεματικές εκδηλώσεις του με τίτλο «Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής», προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει σε δρώμενα με πολλή μουσική, κίνηση, χρώμα, δημιουργικότητα, εκθέσεις, διαλέξεις και τεχνολογία και να πάρει μια δυνατή «γεύση» από το αύριο του ΚΠΙΣΝ.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου περιλαμβάνουν:
Εργαστήριο τεχνολογίας για νέους και ενήλικες
Εργαστήριο τρισδιάστατης εκτύπωσης – Α’ συνάντηση – 30.10.2014, Ώρα: 16.30
Ένα εργαστήριο για την τεχνική της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Με τη βοήθεια σχεδιαστικoύ προγράμματος σε tablet ή smartphone προσδιορίζουμε το σχήμα, το μέγεθος, το χρώμα και την ποιότητα του υλικού ενός αντικειμένου. Στη συνέχεια, το αντικείμενο εκτυπώνεται τρισδιάστατα.

Για ενήλικες και νέους 12-18 ετών.

Σύλληψη -Σχεδιασμός: Βασιλική-Μαρία Πλαβού, αρχιτέκτονας, Φώτης Σαγώνας, αρχιτέκτονας-εικαστικός

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις