Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι νέες τεχνολογίες της Microsoft στο TEDxAthens

Η Microsoft στήριξε τη φετινή διοργάνωση του TEDxAthens, του παγκοσμίου φήμης συνέδριο που αφορά στην Καινοτομία, τη Δημιουργικότητα και τις Ιδέες, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με κεντρικό θέμα τα «Συμπεράσματα / Conclusions».

Η εταιρεία υποδέχτηκε το κοινό στο “Playroom by Microsoft”, έναν ειδικά διαμορφωμένο, μοντέρνο lounge χώρο, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν συσκευές, εφαρμογές, αλλά και να συζητήσουν και να εμπνευστούν από Start Ups. Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ομιλίες της κεντρικής αίθουσας, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους ομιλητές της φετινής διοργάνωσης, οι οποίοι επισκέφτηκαν το lounge της Microsoft για networking.

Το κοινό του TEDx Athens ανακάλυψε Windows tablets και Smartphones, δοκίμασε το νέο Xbox One, και γνώρισε από κοντά καινοτόμα Start Ups.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα Gravity Sketch Team και τον Romain Lacombe, φετινούς ομιλητές του TEDxAthens, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Corner της Microsoft.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις