Ελληνική Πρωτοβουλία: Δωρεές 54.000 δολ. σε Δεσμό και Μπορούμε

Newsroom
1'

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ενέκρινε δύο νέες δωρεές ύψους $54.000 για την υποστήριξη δύο ελληνικών μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Οι Δεσμός και Μπορούμε, δύο σχετικά νέες μη κυβερνητικές οργανώσεις που ωστόσο επιδεικνύουν αποτελεσματικότητα και συνέπεια στο έργο τους, επελέγησαν ως συνεργάτες της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία θα υποστηρίξει τον Δεσμό στην υλοποίηση του νέου προγράμματος που ονομάζεται “Desmos Direct” και αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία συνδέει αυτόματα αγαθά και υπηρεσίες που προσφέρουν ιδιώτες και εταιρείες με ανάγκες οργανισμών κοινωνικής ωφέλειας.

Αντίστοιχα, μέσω της δωρεάς της στο Μπορούμε, η Ελληνική Πρωτοβουλία θα ενισχύσει την αποστολή της ΜΚΟ για τη δημιουργία ενός ισχυρότερου και ευρύτερου δικτύου που θα επιτρέψει την αύξηση της ημερήσιας προσφερόμενης ποσότητας φαγητού στους πολίτες, συγκριτικά με τις 3.000 μερίδες που προσφέρονται σήμερα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.