Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To STARTUPPER MAG στα περίπτερα με ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μια νέα προσθήκη, στα ένθετα περιοδικά του «Βήματος της Κυριακής», το STARTUPPER MAG, που κυκλοφορεί από αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου, και κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, (εκτός Αυγούστου), καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος της νέας αυτής προσπάθειας είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Το πρώτο, λοιπόν, τεύχος του STARTUPPER MAG θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή και θα αποτελεί ένα τεύχος «αναφοράς» προκειμένου το ευρύ κοινό μιας μεγάλης εφημερίδας να έρθει σε επαφή με την ελληνική Startup σκηνή.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού οι αναγνώστες θα μπορούν να μάθουν τι σημαίνει Startup, καθώς και πολλές ακόμη έννοιες που θα βρουν στο γλωσσάρι στις σελίδες του STARTUPPER MAG.

Επιπλέον θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα εργαλεία χρηματοδότησης μιας Startup εταιρείας, αλλά πώς και πού θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Ταυτόχρονα όμως μέσα στις σελίδες του STARTUPPER MAG θα μπορούν να διαβάσουν, για πρώτη φορά, όλη την ιστορία της πιο επιτυχημένης, έως σήμερα, Startup εταιρείας στην Ελλάδα, αυτή του «TAXI BEAT» που πλέον έγινε «BEAT». Μια διαδρομή, που όπως αναφέρει ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, Νίκος Δρανδάκης μονάχα εύκολη δεν ήταν και πέρασε από πολλά και δύσκολα κύματα έως ότου φτάσει η στιγμή της εξαγοράς από τον γερμανικό κολοσσό «Daimler».

Στο νέο περιοδικό του ΒΗΜΑΤΟΣ θα βρείτε επίσης καταγεγραμμένη όλη την ιστορία της ελληνικής Startup σκηνής, όπως την έχει καταγράψει η ομάδα του Startupper.gr και η οποία ξεκινά στην ουσία το 2012, ενώ παράλληλα θα διαβάσετε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν πάρει οι πρεσβείες συγκεκριμένων χωρών προκειμένου να βοηθήσουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις της χώρας.

Βεβαίως θα διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, όπως απόψεις σημαντικών «μονάδων» της ελληνικής σκηνής αλλά και εκλεκτούς συναδέλφους δημοσιογράφους, στο πρώτο «STARTUPPER MAG» το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Στο πρώτο τεύχος του STARTUPPER MAG θα υπάρχει και μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του αναπληρωτή CEO μια μεγάλης επιχείρησης της Ελλάδας, πυλώνα της οικονομίας θα λέγαμε, σχετικά με το πως και γιατί και οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να βοηθηθούν από τις καινοτομικές ιδέες των Startups, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα μέρη.

Επίσης, στο πρώτο τεύχος θα υπάρχει ένας «κατάλογος» της ελληνικής Startup σκηνής, ένας πολύτιμος χάρτης πορείας με όλα τα κέντρα υποστήριξης αλλά και τα μεγαλύτερα δρώμενα στο χώρο, τα οποία έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο να συστήσουν τον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων στους νέους αλλά και μεγαλύτερους στην ηλικία ιδρυτές, προσφέροντας ακόμα και τα πρώτα χρήματα για το νέο ξεκίνημα αλλά και την πολύτιμη βασική εκπαίδευση στα της επιχειρηματικότητας. Μην ξεχνάμε ότι οι Startups που όλοι ακούμε και βλέπουμε, παρά τους εντυπωσιακούς και ευφάνταστους τίτλους και τεχνολογίες δεν παύουν να είναι μια κανονική επιχείρηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ειδικά στη χώρα μας.

Ποιοι, πώς και γιατί

Την ευθύνη της έκδοσης του STARTUPPER MAG έχει η ομάδα του StartupperGr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το Startupper.gr αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς, από το οποίο περνούν όλες οι ειδήσεις που αφορούν το οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ στα πέντε και πλέον χρόνια της λειτουργίας του έχει βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις, είτε αυτές συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το STARTUPPER MAG αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για το StartupperGr αποτελώντας το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις