Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Έφτασε” στην Ελλάδα η Ολλανδική Bunq!

Την επέκτασή της σε 22 νέες αγορές – συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής– ανακοίνωσε χθες (1/10) η ολλανδική FinTech startup, Bunq. Με την κίνηση αυτή, η ψηφιακή τράπεζα είναι πλέον διαθέσιμη σε συνολικά 30 χώρες, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέχρι τώρα, οι υπηρεσίες της Bunq ήταν διαθέσιμες, εκτός από την Ολλανδία φυσικά, σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Βέλγιο και Αυστρία. Στις χώρες αυτές, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν έναν πλήρη λογαριασμό, να λάβουν δικό τους IBAN και μια χρεωστική κάρτα, έναντι μιας μηνιαίας συνδρομής.

Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρεία πρόσφατα λάνσαρε την Bunq Travel Card, η οποία είναι τεχνικά μια πιστωτική κάρτα -αν και η Bunq δεν προσφέρει γενικά πιστωτικά προϊόντα- η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες σε ταξίδια τους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξοικονομώντας τους έως και 3% από τέλη συναλλάγματος που παραδοσιακά χρεώνονται σε διασυνοριακές συναλλαγές.

Αυτές είναι οι χώρες στις οποίες η εταιρεία ‘”βρίσκεται” από χθες: Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, και Ισλανδία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις