Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Think Positively” από τη Samsung και το British Council

Το 10ο workshop της Samsung από τον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” πραγματοποιείται στις 12 Ιανουαρίου σε συνεργασία με το British Council στο INNOVATHENS.

Το σεμινάριο στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου η θετική σκέψη και στάση να τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια μία συνέντευξης εργασίας, και κατ’ επέκταση να αποτελέσει εφόδιο στη σταδιοδρομία τους. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών (16.00– 18.00), πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens, καθώς και καλώντας στο 213 0109300 και στο 693 8787 845, καθημερινές (10.00 -16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το επόμενο σεμινάριο ‘Samsung Service Lab Workshop’, το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones, θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2015.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις