Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Σπύρος Μάργαρης επενδύει στην ελληνική Μediastalker

Ο Σπύρος Μάργαρης Venture capitalist, futurist, keynote ομιλητής και senior advisor ορισμένων εκ των κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας Startup σκηνής ανακοίνωσε την επένδυσή του στην ελληνική Μediastalker, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά της κυβερνοασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, η Μediastalker ασχολείται με το Anti-Piracy και την διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων. Η Mediastalker αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence και machine learning προκειμένου να προστατεύσει με ολοκληρωμένο τρόπο το media περιεχόμενο (π.χ. Pay-TV περιεχόμενο όπως είναι το «Game of Thrones», blockbuster ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κ.ο.κ.), αλλά και το περιεχόμενο που προκύπτει από ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις, όπως είναι τα παιχνίδια του Champions League, του NBA, της Premier League κ.ά.

Η ομάδα της εταιρείας έχει αναπτύξει έναν μοναδικής ευφυΐας αλγόριθμο, που ουσιαστικά της επιτρέπει να αναδειχθεί σε κορυφαίο τεχνολογικό «παίκτη» στον τομέα που δραστηριοποιείται. Απόδειξη των παραπάνω είναι το γεγονός ότι η ισραηλινή Charlton Ltd, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ηγέτιδες επιχειρήσεις στη διαχείριση και τη διάθεση αθλητικού περιεχομένου τόσο στη χώρα της όσο και στην περιοχή της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, πρόσφατα επέλεξε να εμπιστευτεί τη λύση της Μediastalker.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει συνάψει συμβόλαια συνεργασίας με το σύνολο των βασικών «παικτών» στον τομέα της κατοχής και της διαχείρισης media δικαιωμάτων στην Ελλάδα, ενώ πριν από λίγο καιρό στο πελατολόγιό της εντάχθηκε και ο κυπριακός τηλεπικοινωνιακός οργανισμός Cyta.

Διαβάστε περισσότερα στο επόμενο τεύχος του Startupper MAG, το οποίο κυκλοφορεί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής, την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις