Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εξελιγμένες και οικονομικές επιλογές εκτύπωσης για νέες επιχειρήσεις από την HP

Τρεις νέες σειρές εκτυπωτών ειδικά φτιαγμένες για μικρές και νέες επιχειρήσεις παρουσίασε η HP οι οποίες θα καλύψουν κάθε ανάγκη εκτύπωσης για ένα μικρό γραφείο και μάλιστα με άριστη σχέση απόδοσης προς τιμή.

Οι laser επιστρέφουν!

Με την εμφάνιση των εκτυπωτών inkjet με τα μεγάλα επαναγεμιζόμενα δοχεία μελάνης οι laser έχασαν αρκετά από την αίγλη τους σε ότι αφορά τον μεγάλο όγκο εκτυπώσεων και το χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Επίσης είχαν και το μειονέκτημα με τα αφαιρούμενα τόνερ τα οποία «λέρωναν» το γραφείο.

Η HP στην ουσία εξέλιξε τους εκτυπωτές laser με το νέο μοντέλο HP Neverstop Laser 1200w μια και πρόκειται για τον πρώτο πολυμηχάνημα του είδους με εσωτερικό και επαναγεμιζόμενο δοχείο γραφίτη (τόνερ). Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να διατηρήσουν τον γρήγορο ρυθμό της επιχείρησής τους αλλά υψηλή λειτουργικότητα μέσω της εύχρηστης εφαρμογής για κινητά HP Smart App για σάρωση και εκτύπωση.

Image result for HP Neverstop Laser

Ο HP Neverstop Laser 1200w έχει από τη συσκευασία ονομαστική αυτονομία 5.000 μονόχρωμων σελίδων μέχρι την πρώτη αναπλήρωση, ταχύτητα 20 σελίδες/λεπτό, χειροκίνητη εκτύπωση διπλής όψης, ανάλυση εκτύπωσης 600x600dpi και φυσικά Wi-Fi.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 319€ (με το ΦΠΑ)

HP OfficeJet Pro με Τεχνητή Νοημοσύνη

Η γνωστή και πετυχημένη στον επαγγελματικό «στίβο» σειρά OfficeJet Pro αναβαθμίζεται μέσω τεχνητής νοημοσύνης αλλά και με καινοτόμο σχεδιασμό. Το πολυμηχάνημα της HP βασίζεται στη τεχνολογία Inkjet, με υψηλής απόδοσης μελάνια, για εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση.

Τα Smart Tasks προσφέρουν, μέσω της εφαρμογής της HP για κινητά τηλέφωνα, πολλές επιλογές στον μετακινούμενο επαγγελματία μια και προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς σάρωσης και εκτύπωσης εγγράφων, διπλής όψης μάλιστα, σε προορισμούς cloud, όπως για παράδειγμα στο Dropbox και Google Drive, την άμεση αποστολή τους με email, την ενσωμάτωση των σαρώσεων σε σουίτες παραγωγικότητας γραφείου αλλά και την άμεση επεξεργασία τους στο Smartphone. Με αυτό το τρόπο ο κάτοχος του Office Jet Pro θα είναι αποδοτικός όπου και αν βρίσκεται.

Η νεα σειρά OfficeJet Pro είναι κατασκευασμένη έως και 20% από ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ και τα δοχεία μελάνης που χρησιμοποιεί είναι από ανακυκλώσιμο υλικό συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη.

O HP OfficeJet Pro 8013 All-in-One προσφέρει Wi-Fi, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, έχει τέσσερα μελάνια και τυπώνει ασπρόμαυρα έως 18 σελίδες/λεπτό και έγχρωμα έως 17 σελίδες/λεπτό. Η χωρητικότητα εισόδου χαρτιού φτάνει τα 225 φύλλα.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η HP προσφέρει δωρεάν επέκταση εγγύησης 3 ετών για τα νέα μοντέλα OfficeJet Pro.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινάνε από 139€

HP Smart Tank και εκτυπώσεις χωρίς περιορισμούς

Με το άνοιγμα του κουτιού του εκτυπωτή μπορείτε να εκτυπώσετε 18.000 σελίδες ασπρόμαυρες και μέχρι 8.000 έγχρωμες! Kάτι που κάνει τους συγκεκριμένους εκτυπωτές Inkjet ιδανικούς για γραφεία με μεγάλες ανάγκες εκτυπώσεων μηνιαίως σε γραφείο αλλά και στο σπίτι.

Φυσικά, ενσωματώνει σαρωτή αλλά και έναν αυτόματο τροφοδότη 100 σελίδων ενώ μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα είναι η εύκολη αντιγραφή των δυο όψεων της ταυτότητας σε μια σελίδα. Μέσω της εφαρμογής HP Smart App προσφέρονται πολλές απομακρυσμένες λειτουργίες εκτύπωσης όπως και τα πολύ χρήσιμα Smart Tasks για εργασίες στο Cloud και όχι μόνο.

Οι HP Smart Tank έχουν τέσσερα δοχεία μελανιών που γεμίζουν με ειδικά αναλώσιμα-μελάνια, ανάλυση εκτύπωσης 1.200×1.200dpi και ταχύτητα εκτύπωσης έως 11 σελίδες/λεπτό ασπρόμαυρα και έως 5 σελίδες/λεπτό έγχρωμα.
Προσφέρουν χειροκίνητη εκτύπωση διπλής όψης και οθόνη εικονιδίων 2 ιντσών και γρήγορες αποστολές αρχείων μέσω του Wi-Fi διπλού διαύλου.

Για τους Smart Tank η HP προσφέρει δωρεάν επέκταση εγγύησης 2 ετών.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινάνε από 189€.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις