Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

The People’s Trust: Workshop για το πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες

Ο οργανισμός The People’s Trust,  μια πρωτοβουλία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 17:303ωρο workshop/σεμινάριο για νέους επιχειρηματίες στον χώρο του OK!Τhess.

Το πρόγραμμα του workshop:

  • 17:30-18:30 |«Βασικές δεξιότητες πώλησης». Παρουσίαση Γιάννης Κουρτίδης,  Business Development Officer του οργανισμού.
  • 18:30-19:30 | «Βρίσκοντας νέους και κατάλληλους πελάτες στον digital κόσμο – η περίπτωση του Creative Bizlab». Παρουσίαση Ζαχαρίας ΠολυμενάκοςCreative BizLab.
  • 19:30-20:30 | Q & A

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Για εγγραφή ακολουθήστε το παρακάτω link: http://bit.ly/2vDqNvy

Το The Peoples Trust

Το The People’s Trust, είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη – κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη. Στόχος του οργανισμού είναι να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας, μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους επιχειρηματίες τα εφόδια που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Από τον Μάιο του 2016 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα, ο οργανισμός έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 260 νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε Αθήνα και Β. Ελλάδα, οι οποίες έχουν δημιουργήσει πάνω από 500 νέες θέσεις εργασίας.

Η στήριξη που προσφέρει ο οργανισμός γίνεται με δύο τρόπους: μικροχρηματοδότηση μέχρι 10.000 ευρώ και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η στήριξη του οργανισμού παρέχεται σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και απευθύνεται σε νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο απαιτούμενο κεφάλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα κριτήρια και τη διαδικασία χρηματοδότησης και να συμπληρώσουν την online αίτηση για χρηματοδότηση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις