Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Όμιλος SOFTONE: Δωρεάν παροχή του Prosvasis GO σε μικρές επιχειρήσεις

Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, με την δωρεάν παροχή προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού.

Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε μικρή επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία να χρησιμοποιήσει εντελώς δωρεάν -και για 3 μήνες- τη web εφαρμογή Prosvasis GO, συνδράμοντας έτσι στην απρόσκοπτη συνέχιση της καθημερινής τους λειτουργίας από οπουδήποτε και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Prosvasis GO συγκεντρώνει όσα χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις (και οι λογιστές τους) για την online διεκπεραίωση των εργασιών τους, από την έκδοση και αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων και την καταγραφή εσόδων και εξόδων έως τη δημιουργία αναφορών, την οργάνωση εργασιών και τον έλεγχο αποθεμάτων.

Η πρωτοβουλία του Ομίλου SOFTONE αφορά τη δωρεάν χρήση όλων ανεξαιρέτως των πακέτων συνδρομών του Prosvasis GO, η ενεργοποίηση των οποίων είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από την ιστοσελίδα της εφαρμογής https://go.prosvasis.com/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις