Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Chivas Venture: Οι 26 φιναλίστ μοιράζονται το 1 εκατ. δολάρια

Το Chivas ανακοίνωσε ότι λόγω της παγκόσμιας διασποράς του COVID-19, η φετινή χρηματοδότηση του 1 εκατ. δολαρίων του διαγωνισμού Chivas Venture θα μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα στους 26 φιναλίστ από όλο τον κόσμο, με την κάθε κοινωνική startup να λαμβάνει άμεσα από 40.000 δολάρια, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μια θετική αλλαγή σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο.

Ανάμεσα στους 26 φετινούς φιναλίστ, βρίσκεται και η ελληνική 100 Mentors, η startup που με την εφαρμογή της ειδικά αυτό τον καιρό της αναγκαστικής απομόνωσης, προσφέρει από το κινητό, την δυνατότητα σε νέους από κάθε γωνιά του πλανήτη να ζητήσουν και να λάβουν γνώσεις, συμβουλές και εμπειρίες από εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας εκπαίδευσης και του επιχειρηματικού κόσμου που δεν θα είχαν διαφορετικά την ευκαιρία.

Ο Alexandre Ricard , Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Pernod Ricard δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μας λύπη αποφασίσαμε να διακόψουμε τις φετινές δράσεις του Chivas Venture, λόγω των επιπτώσεων του COVID-19 σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος μας χρειάζεται το πάθος και την αφοσίωση όλων όσων εργάζονται για το κοινό καλό. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για καθέναν από τους φιναλίστ τώρα, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους, σε αυτές τις ασταθείς και δύσκολες συνθήκες, ειδικά για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και για τις κοινότητες που εξυπηρετούν.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις