Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

19 Crowns: Δωρεάν εκπαιδευτικό παιχνίδι για τον κορωνοϊό από την Pegneon

Η ελληνική Pegneon δημιούργησε εκπαιδευτικό παιχνίδι με το όνομα “19 Crowns”, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από θέματα προστασίας, ασφάλειας, μη μετάδοσης και επαγρύπνησης σχετικά με τον νέο κορωνοϊό, SARS- COV-2.

Το παιχνίδι ερωτήσεων βασίστηκε σε οδηγίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).  Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταδώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη νόσο COVID-19 με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό.

Το σενάριο, οι μηχανισμοί παιχνιδοποίησης, τα γραφικά και η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού βασίστηκαν σε βραβευμένο δημοφιλές εκπαιδευτικό παιχνίδι της εταιρείας.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν προς όλους, αφορά όλες τις ηλικίες και προς το παρόν είναι διαθέσιμο online για desktops (browsers: Chrome and Firefox) στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://pegneon.net/game/19Crowns/?fbclid=IwAR1jPkOxRyHQk7VQgtJ9WRlrwy4f9fKU3J8z9t6b6SkpNvVP1oI5ymNcZA8

Διαβάστε ακόμη: Δωρεάν εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά από την Tenebra Studios

Η Pegneon

H Pegneon είναι μια εταιρεία ανάπτυξης σοβαρών βίντεο παιχνιδιών (serious games) για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. Ιδρύθηκε το 2014 με στόχο να φέρει νέα πνοή και να βοηθήσει όσες εταιρείες επιθυμούν να επενδύσουν στην αποτελεσματική εκπαίδευση των υπαλλήλων τους αλλά και να αποτελέσει έμπνευση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν καινοτόμα εργαλεία παροχής γνώσης. Σήμερα, ανάμεσα στους πελάτες της βρίσκονται η ΑΒ Βασιλόπουλος και το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις