Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δωρεάν εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά από την Tenebra Studios

Η Tenebra Studios, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι, προχωρά στη δωρεάν διάθεση εκπαιδευτικού βιντεοπαιχνιδιού με θέμα τα Μαθηματικά για παιδιά Δημοτικού.

Στόχος της Tenebra Studios είναι η δράση αυτή να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στην οικογένεια και ειδικά στα μικρά παιδιά, για όσο διάστημα #ΜένουμεΣπίτι. Για να κατεβάσετε το παιχνίδι κάντε κλικ εδώ: https://tenebrastudios.com/Einstown/Einstown.exe

Ένας γονέας ή κάποιος μεγαλύτερος πρέπει να βοηθήσει το παιδί που θέλει να παίξει. Κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο Einstown που κατεβάσατε από το προηγούμενο link. Επιλέγετε σε ποιον φάκελο στον υπολογιστή σας θέλετε να κάνετε αποσυμπίεση των αρχείων του παιχνιδιού. Ανοίγετε τον φάκελο και κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο Game.

Πατώντας F1 έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Αν θέλετε να παίξει σε πλήρη οθόνη χωρίς να μπείτε στις ρυθμίσεις πατάτε Alt+Enter. Τα βελάκια κατεύθυνσης στο πληκτρολόγιο καθώς και τα πλήκτρα ‘z’ και ‘x’ είναι τα προεπιλεγμένα κουμπιά για τον χειρισμό του παιχνιδιού.

Με το ‘z’ επικυρώνετε επιλογές και μιλάτε με χαρακτήρες, ενώ με το ‘x’ ακυρώνετε επιλογές και ανοίγετε το μενού του παιχνιδιού. Η μετακίνηση των παικτών και η μετακίνηση στα μενού γίνεται με τα βελάκια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις