Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Kaspersky Innovation Hub αναζητά Gaming Startups από όλο τον κόσμο

Το Kaspersky Innovation  Hub συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητες του προγράμματος ανοικτής καινοτομίας (Open Innovation Program), καλώντας startups που αναπτύσσουν λύσεις γύρω από το cybersecurity και το gaming να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι καλύτερες συμμετοχές θα κληθούν να συμμετάσχουν σε πιλοτικά projects, στα οποία οι Startups θα συνεργαστούν με την Kaspersky στην ανάπτυξη προϊόντων, με την πιθανότητα παγκόσμιας προώθησης. Οι Startups αυτές θα λάβουν επίσης τεχνική και επιχειρηματική καθοδήγηση και όσοι περάσουν από τη φάση των πιλοτικών έργων θα αποκτήσουν πρόσβαση στα κανάλια συνεργατών και πελατών της Kaspersky.

Στο πρώτο κύκλο του προγράμματος το 2019, η Kaspersky έλαβε 258 αιτήσεις συμμετοχής από 49 χώρες παγκοσμίως, οι οποίες παρουσίασαν τις ιδέες τους σε μια επιτροπή ειδικών σε ένα Demo Day στο Μιλάνο. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την Kaspersky και να λανσάρουν τα προϊόντα τους με την υποστήριξή της. Τα νέα αυτά προϊόντα περιλαμβάνονται επίσης στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Οι αιτήσεις για το νέο κύκλο κλείνουν στις 31 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις