Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεχής ενημέρωση για την εξάπλωση της πανδημίας από την isMOOD στο covid19.gov.gr

Όλοι οι Έλληνες έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας μέσα από τη νέα πλατφόρμα της isMOOD, η οποία είναι διαθέσιμη στο https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/.

Στην πλατφόρμα αυτή παρουσιάζονται γραφήματα σχετικά με την καθημερινή εξέλιξη του αριθμού των κρουσμάτων, τη γεωγραφική και ηλικιακή τους κατανομή, το ρυθμό αύξησης των νέων κρουσμάτων, των αναρρώσεων, αλλά και των θανάτων από το νέο κορωνοϊό.

Η εγκυρότητα των στοιχείων είναι διασφαλισμένη, καθώς τα δεδομένα αντλούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον ΕΟΔΥ και αναλύονται περαιτέρω από τα στελέχη της isMOOD, η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση και οπτικοποίηση μεγάλου όγκου δεδομένων.

Η isMOOD είναι μια ελληνική Startup με founder την Άννα Κασιμάτη εταιρία και προσφέρει υπηρεσίες ανάλυσης της συμπεριφοράς, των συναισθημάτων και των προτιμήσεων των καταναλωτών, όπως αυτές εκφράζονται στα κοινωνικά δίκτυα, με χρήση αλγορίθμων ανάλυσης συναισθήματος (sentiment analysis), μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης.

Στελεχώνεται από αναλυτές δεδομένων, προγραμματιστές και σχεδιαστές συστημάτων, οι οποίοι ανέπτυξαν και προσέφεραν δωρεάν την πλατφόρμα αυτή στο Ελληνικό κράτος, με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.ismood.com και [email protected].

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις