Το ReGeneration γίνεται “ψηφιακό” και συνεχίζει τις δράσεις του

Το ReGeneration,  παρά την ομολογουμένως πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους, επέλεξε να μην αναστείλει ή ακυρώσει τη λειτουργία και τις προγραμματισμένες δράσεις του προγράμματος.

Με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και συνεργατών και με σύμμαχο την τεχνολογία, προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα πραγματικότητα και ολοκλήρωσε με επιτυχία όλα τα στάδια του 10ου κύκλου του προγράμματος που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις που υλοποιήθηκαν περιλαμβάνουν:

Το 1ο Virtual Live Assessment Center, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν δύο ημέρες συνεντεύξεων 500 υποψηφίων, από 50 στελέχη 40 εταιρειών. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στελέχη και υποψήφιοι συνδέθηκαν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και πραγματοποίησαν όλες τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις με απόλυτη επιτυχία, αναδεικνύοντας τους περίπου 300 φιναλίστ του προγράμματος.

Εξίσου επιτυχημένο ήταν και το στάδιο εκπαίδευσης, το οποίο λόγω συνθηκών τροποποιήθηκε και τελικά οι 300 συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα 3ήμερο Live Virtual Training γεμάτο διαδραστική εμπειρία σε soft skills, συζητήσεις με στελέχη της αγοράς, αλλά και virtual networking, από το σπίτι.

Η εκπαίδευση συμπληρώθηκε από τη δωρεάν διάθεση online μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας LinkedIn Learning, όπου οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν μαθήματα διάρκειας 14 ωρών σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα ήπιων δεξιοτήτων όπως project management, design thinking, growth mindset, team work αλλά και ενσυναίσθησης και προσαρμοστικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το ReGeneration είχε προχωρήσει ήδη από το 2019 σε στρατηγική συνεργασία με το LinkedIn για τη διάθεση online courses σε όλους τους συμμετέχοντές του, προχωρώντας έτσι σε ένα σχήμα συνδυασμού εκπαίδευσης με φυσική αλλά και ψηφιακή παρουσία.

Με την ολοκλήρωση και του σταδίου της εκπαίδευσης, οι 300 νέοι ταλαντούχοι ReGenerators είναι πλέον διαθέσιμοι στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες, ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις