Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Transifex “στο πλευρό” των εταιρειών που πλήττονται από την πανδημία

Συνεργάζεται με την πρωτοβουλία Fellowship19 και προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική

Η Transifex, μία από τις ελληνικές scaleups που έχουν παγκόσμια παρουσία, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Fellowship19, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από Έλληνες επαγγελματίες με στόχο την υποστήριξη εταιρειών τεχνολογίας όλων των μεγεθών μέσα από την παροχή δωρεάν συμβουλευτικής κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης του COVID-19.

Η πρωτοβουλία έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και παρουσιάστηκε τον Μάρτιο ως απάντηση στην επίδραση του COVID στην Ελλάδα και τον κόσμο. Τα ιδρυτικά μέλη είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία σε πολλούς τομείς, όπως μάρκετινγκ, πωλήσεις και στρατηγική.

“Πάρα πολλές θέσεις εργασίας, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς πολλές μικρές εταιρείες αδυνατούν να διαχειριστούν την κρίση και να πετύχουν τους στόχους τους. Ολόκληρη η αγορά καταρρέει και σκεφτήκαμε πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τουλάχιστον την κοινότητα που αισθανόμαστε σαν οικογένεια μας, την τεχνολογία” δήλωσε ο ιδρυτής της Fellowship19, Άγγελος Μουζακίτης.

Με τη συμμετοχή της στο Fellowship19, η Transifex διαθέτει τόσο την πλατφόρμα όσο και τον χρόνο της ομάδας της για να εξετάσει σχολαστικά τις ερωτήσεις από οποιαδήποτε εταιρεία ζητά υποστήριξη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της κρίσης. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες καλούνται να υποβάλουν τα ερωτήματά τους μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος στο www.fellowship19.com. Η Transifex, καθώς και οι άλλοι υποστηρικτές, θα απαντήσει μέσω ενός λεπτομερούς βίντεο.

Ο Δημήτρης Γλέζος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Transifex, τόνισε την αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή βοήθειας με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. “Στην Transifex, πιστά παραμένουμε ο παγκόσμιος συνεργάτης σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πέρα από πρωτοβουλίες όπως το Open for Business και το Fellowship19, εργαζόμαστε ενεργά ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την πλατφόρμα μας και να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τεχνολογία τοπικοποίησης που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε διεθνείς ομάδες, πελάτες και κοινότητες ακόμα πιο γρήγορα – σε μια παγκόσμια συγκυρία που απαιτεί παγκόσμια επικοινωνία. […] Ανυπομονούμε να σταθούμε δίπλα στις ελληνικές startups και να συνεισφέρουμε στο ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα, που θεωρούμε σπίτι μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Transifex ιδρύθηκε στην Ελλάδα και πλέον εδρεύει στη Silicon Valley. Πρωταρχικός της στόχος είναι να βοηθά εταιρείες – από Startups έως οργανισμούς μεγάλου μεγέθους – να γίνουν παγκόσμιες. Με την SaaS-based πλατφόρμα μετάφρασης και τοπικοποίησης (localization), οι πελάτες της Transifex μπορούν εύκολα να μεταφράσουν ψηφιακό περιεχόμενο όπως ιστότοπους, εφαρμογές για κινητά, παιχνίδια, βίντεο, κέντρα βοήθειας, υπότιτλους και πολλά άλλα σε συνεχή βάση.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις