Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Accenture στηρίζει το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι Plus” του Δήμου Αθηναίων

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη

Με σύνθημα #GreaterThanDistance, η Accenture στην Ελλάδα προχώρησε σε μια πρωτοβουλία crowdfunding, η οποία απευθύνεται στους υπαλλήλους της και στο διευρυμένο δίκτυό τους, με στόχο να υποστηρίξει, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι Plus” του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα προσφέρει ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες, άτομα με υποκείμενες ασθένειες και παθήσεις, ηλικιωμένους που δε μπορούν να εξυπηρετηθούν από συγγενείς και μη αυτάρκη άτομα. Παρέχει επίσης δωρεάν μεταφορά και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τροφίμων και φαρμάκων.

Κατά την τρέχουσα χρονική στιγμή, η ανάγκη για τρόφιμα και απαραίτητα οικιακά προϊόντα είναι επείγουσα και αυξάνεται σημαντικά σε καθημερινή βάση. Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, εκτός από τους δικούς του πόρους και τις δωρεές που σχετίζονται με την πανδημία, ενώνει τις δυνάμεις του με ιδιωτικές εταιρείες, ιδρύματα και ιδιώτες με στόχο το μέγιστο κοινό καλό.

“Οι σημερινές προκλήσεις αποτελούν μια υπενθύμιση ότι σε δύσκολες περιόδους μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ο ένας στον άλλον. Διότι ποτέ άλλοτε δε νιώσαμε πιο κοντά, παρά την απόσταση μεταξύ μας. Διότι πλέον είμαστε “Greater Than Distance”!”, σημειώνει η Accenture σε σχετική ανακοίνωσή της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις