Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης στο σημερινό emea.live

Για την καινοτομία, την τεχνολογία και το πώς αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “όπλο” σε περιόδους κρίσης όπως αυτή της πανδημίας, θα μιλήσει στο σημερινό emea.live o Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Συντονιστής της Πρωτοβουλίας Ψηφιακής Καινοτομίας ενάντια στον Κορωνοϊό.

Στο “μικροσκόπιο”, μεταξύ άλλων, θα τεθούν οι μαραθώνιοι καινοτομίας που έτρεξαν στην Ελλάδα με θέμα τον κορωνοϊό, οι ιδέες που διακρίθηκαν και γενικά το οικοσύστημα καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας της Ελλάδας.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις