Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Α’ Γύρος 16 εκατ. δολ. από τις Dawn Capital και Accel για τη γερμανική BRYTER

Η γερμανική BRYTER, μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε επαγγελματίες από διάφορους τομείς να μετασχηματίσουν ψηφιακά τις επιχειρηματικές τους πρακτικές χωρίς προγραμματισμό και κώδικα, σήκωσε χρηματοδότηση Α’Γύρου, ύψους 16 εκατ. δολαρίων από τις Dawn Capital και Accel. Μόλις επτά μήνες πριν, η εταιρεία είχε εξασφαλίσει seed χρηματοδότηση 6 εκατ. δολαρίων.

Η BRYTER ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και έχει ήδη πολύ μεγάλα ονόματα στο πελατολόγιό της, όπως οι McDonald’s, Telefónica, PwC, KPMG και Deloitte. Μέσω της πλατφόρμας της, οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές, να αναπτύξουν ψηφιακούς βοηθούς και chatbos και να κατασκευάσουν άλλα εργαλεία αυτοματοποίησης.

Με τη νέα χρηματοδότηση, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην επέκταση της ομάδας της στις ΗΠΑ καθώς και στην ανάπτυξη του προϊόντος της προκειμένου να απευθύνεται σε περισσότερους τομείς.Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα εξυπηρετεί κυρίως εταιρείες του νομικού, οικονομικού και φορολογικού κλάδου. “Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης θα μας επιτρέψει να φέρουμε την πλατφόρμα σε περισσότερους πελάτες τόσο σε γεωγραφικές περιοχές όσο και σε βιομηχανίες”, δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της BRYTER, Michael Grupp.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις