Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Online science talk για την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας στην Τεχνητή Νοημοσύνη

H Samsung Electronics Hellas διοργανώνει σήμερα, 19 Ιουνίου στις 19:00, online science talk με θέμα «Νέες εμπειρίες με τη χρήση της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας στην Τεχνητή Νοημοσύνη» και ομιλητή το Dr. Lukasz Slabinski, Επικεφαλής του Τμήματος Τεχνητής Νοημοσύνης του Ινστιτούτου Έρευνας & Ανάπτυξης της Samsung στην Πολωνία.

Ο Dr. Slabinski θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας, θα αναδείξει πρακτικές χρήσεις στην καθημερινότητά μας και θα αναλύσει τις προσδοκίες για την επόμενη μέρα. Παράλληλα, θα αναφερθεί στους τεχνικούς περιορισμούς και θα σχολιάσει πιθανές επιπτώσεις της κατανόησης της ανθρώπινης γλώσσας από τους υπολογιστές.

Στο science talk θα συμμετάσχει, επίσης, ο Δρ. Κώστας Καρπούζης, Διευθυντής Ερευνών στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το science talk πραγματοποιείται δωρεάν στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Samsung Electronics, σε συνεργασία με το British Council και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – ΙNNOVATHENS powered by Samsung. H ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τις Facebook σελίδες του British Council και του INNOVATHENS. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.facebook.com/events/309833646717381/ .

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις