Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Mastercard επενδύει στην πολωνική Fintech Verestro

Η πολωνική Fintech Verestro εξασφάλισε χρηματοδότηση από την Mastercard, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες παγκόσμιας επέκτασής της.

Η Verestro, πρώην uPaid, ειδικεύεται στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και διαχείριση API για τράπεζες και fintechs, βοηθώντας τους στο κομμάτι των πληρωμών NFC, HCE, QR και P2P, καθώς και σε λύσεις loyalty και εικονικές κάρτες.

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Mastercard από το 2011 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 αγορές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στις ΗΠΑ και στη Νοτιοανατολική Ασία. Με την επένδυση Mastercard, καθώς και την ευρύτερη υποστήριξη του κολοσσού, η Verestro σχεδιάζει να επεκτείνει τη διεθνή εμβέλεια της.

“Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την ανάπτυξη της Verestro από κοντά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε θεαματικά έργα από αυτήν την εταιρεία”, δήλωσε σχετικά ο Bartosz Ciołkowski, GM της Mastercard Europe σε Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία και Σλοβακία.

Σημειώνεται ότι το ποσό της συγκεκριμένης επένδυσης δεν ανακοινώθηκε. Μέχρι το 2019, η εταιρεία είχε σηκώσει συνολικά 1 εκατ. δολάρια σε δύο ξεχωριστούς γύρους χρηματοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις