Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Facebook Accelerator: Κάλεσμα σε Startups που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Facebook Accelerator, το πρόγραμμα επιτάχυνσης του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αναζητά Startups από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική που να ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, αναπτύσσοντας σχετικές λύσεις και εργαλεία.

Όπως σημειώνει το Facebook σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά, θα δεχθεί έως 30 εταιρείες και θα διαρκέσει 12 εβδομάδες. Στόχος του, είναι να παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες εκπαίδευση, καθοδήγηση και υποστήριξη ειδικά για την περίοδο την περίοδο της πανδημίας.

“Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, το Facebook…επιταχύνει τη δουλειά του για να επιτρέψει σε κάθε επιχείρηση να πουλήσει διαδικτυακά και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν έμπνευση, να ανακαλύψουν και να αγοράσουν τα προϊόντα που αγαπούν. Το εμπορικό μας όραμα είναι μια ενοποιημένη εμπειρία αγορών σε όλες τις εφαρμογές του Facebook. Δεν μπορούμε να το επιτύχουμε μόνοι μας, επομένως ψάχνουμε για νεοφυείς επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν τεχνολογία μαζί μας”, αναφέρει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι το Facebook δεν θα λάβει μερίδιο μετοχών από τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν και όσες από αυτές ολοκληρώσουν στη διαδικασία θα ενταχθούν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο “αποφοίτων”.  Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα υποβολής αιτήσεων, πατήστε εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις