Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αυτές είναι οι πρωινές συνήθειες του επιτυχημένου CEO της JPMorgan

Είναι γνωστό ότι ο τρόπος ζωής καθορίζει την ενέργεια, την διάθεση αλλά και τον χρόνο που αφιερώνει κανείς στη δουλειά του, επηρεάζοντας κατ’επέκταση τα αποτελέσματα αλλά και τις επιδόσεις του σε αυτό που κάνει. Το γεγονός αυτό, δημιουργεί συχνά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ζωές επιτυχημένων ανθρώπων, αλλά και απορίες: Ποιες είναι οι συνήθειες που σε κάνουν καλύτερο επαγγελματία; Είναι ο ύπνος, το φαγητό, μια συγκεκριμένη βραδινή ρουτίνα;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απάντησε πρόσφατα, συμμετέχοντας στο podcast «Coffee with The Greats» , ο CEO της JPMorgan Chase & Co, Jamie Dimon. Ο Dimon εξήγησε ότι έχει ορισμένες συνήθειες που έχει διαπιστώσει ότι τον βοηθούν πολύ στη δουλεία του. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κοιμάται περίπου επτά ώρες κάθε βράδυ και ότι φροντίζει να ξυπνάει στις 5 το πρωί, για να διαβάσει τις επόμενες σχεδόν δύο ώρες πολλές εφημερίδες και γενικά ειδήσεις.

Ο CEO τόνισε ότι διαβάζει τη New York Daily News (σε αυτήν την εφημερίδα εργάζεται ως αρθρογράφος η κόρη του), όπως και τη New York Post, τη Washington Post, τη New York Times, τη Wall Street Journal και τη Financial Times.  Πέρα από τις εφημερίδες, ο ίδιος εξήγησε ότι διαβάζει καθημερινά πολλές οικονομικές ειδήσεις, αναλύσεις, ομιλίες αλλά και βιβλία. Και η ρουτίνα αυτή δεν περιορίζεται στις ημέρες που εργάζεται. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο podcast, “διαβάζω περισσότερα βιβλία όταν είμαι σε διακοπές σε σχέση με όλο το χρόνο”.

Μετά την ενημέρωση του, ο CEO της JPMorgan γυμνάζεται για 45 λεπτά περίπου, κάνοντας “αεροβική, λίγα βάρη, τεντώματα και τρέξιμο”. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, δεν τρώει σχεδόν τίποτα και προτιμά να πίνει καφέ. Μετά από αυτήν την πρωινή “ιεροτελεστία”, που διαρκεί παραπάνω από 3 ώρες, ο Dimon… ξεκινά την ημέρα του!

Σημειώνεται ότι ως πρόεδρος και CEO της JPMorgan Chase & Co, ο Jamie Dimon ηγείται της μεγαλύτερης τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία εξυπηρετεί περίπου 3.2 τρις δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και έχει 250.000 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις