Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H γερμανική IDnow εξαγοράζει θυγατρική της Wirecard, μετά την πτώχευσή της

H IDnow, γερμανική Startup που παρέχει λύσεις για την διαδικτυακή επαλήθευση ταυτότητας, εξαγοράζει την Wirecard Communication Services, θυγατρική του ομίλου Wirecard που διαλύθηκε με “θόρυβο” τους προηγούμενους μήνες, σε μια από τις μεγαλύτερες πτωχεύσεις στην ιστορία της Γερμανίας.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονταν για περισσότερα από πέντε χρόνια και τώρα η IDnow θα ενσωματώσει και θα επεκτείνει την θυγατρική, διατηρώντας τις εγκαταστάσεις της στη Λειψία καθώς και τους περισσότερους από τους 150 υπαλλήλους της.

Σε σχετικό δελτίο τύπου, η IDnow αναφέρει ότι χρειάζεται τη νέα ομάδα αλλά και πρόσθετο δυνaμικό προκειμένου να ενισχύσει την εξυπηρέτηση των πελατών της και να ανταποκριθεί στη ζήτηση που σημειώνει “απότομη αύξηση”, μετά την πανδημία και τους περιορισμούς που αυτή επέφερε.

“Με την ένταξη της Wirecard Communication Services στον Όμιλο IDnow, εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να βελτιώσουμε περαιτέρω το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών μας για τους πελάτες μας. Έχουμε συνεργαστεί στενά με αυτό το τμήμα της εταιρείας για αρκετά χρόνια και εκτιμούμε πολύ τα προσόντα και την εμπειρία των υπαλλήλων του. Βρισκόμαστε σε μια ισχυρή πορεία ανάπτυξης και θα διατηρήσουμε και θα αναπτύξουμε περαιτέρω τα γραφεία στη Λειψία”, αναφέρει ο Andreas Bodczek, Διευθύνων Σύμβουλος της IDnow.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε στην IDnow έναν αγοραστή που εκτιμά και γνωρίζει την εταιρεία μας και έχει μια τόσο φιλική κουλτούρα. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στο πλοίο και εργάζομαι στην ομάδα της IDnow”, λέει από την πλευρά της η Amra Blume, Managing Director της Wirecard Communications Services.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις