Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Coca-Cola Τρία Έψιλον “εκπαιδεύει” και στελεχώνει τουρισμό και εστίαση

Η εταιρεία σε συνεργασία με τη Workathlon διοργανώνει ειδικά σεμινάρια για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας

Το πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας της Coca-Cola Τρία ΈψιλονYouth Empowered, εμπλουτίζει το περιεχόμενο των δράσεών του με νέο κύκλο εκπαιδεύσεων. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια το πρόγραμμα έρχεται για να ενδυναμώσει με upskilling και reskilling τους νέους που απασχολούνται στον κλάδο του Ho.Re.Ca και να τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Με στρατηγικό συνεργάτη τη Worklathlon, που ειδικεύεται στην εύρεση προσωπικού για τον τουρισμό και την εστίαση και την υποστήριξη του οργανισμού Found.ation με μοναδική εμπειρία στον χώρο της επιχειρηματικότητας, το Youth Empowered: The HoReCa Edition παρέχει στους συμμετέχοντες προσωπικές, επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες, δικτύωση και καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στον κλάδο του Ho.Re.Ca ή σε κάποιον άλλο κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν 28-30 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά μέσα από την σελίδα της WORKATHLON. Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Covid-19 εποχής, που περιλαμβάνει:

  • Live eLectures & eSeminars με βεβαίωση παρακολούθησης πάνω σε επίκαιρες θεματικές όπως: Sales Skills: The Key to Success, Εισαγωγή στις τεχνικές του e-commerce, Εισαγωγή στο Coding, Social Media, Content management και Digital Marketing (αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής εδώ).
  • Δέκα υποτροφίες στο Bartending Seminar από την Barphilosophy, για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο και τους bartenders που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.
  • Δύο υποτροφίες για Front-End Software Development από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Academy του Foun.dation για τους νέους που επιθυμούν να στραφούν σε αυτό τον κλάδο.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις