Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ημέρες συμβουλευτικής σπουδών και καριέρας από το Deree και την Orientum

Από τις 12 Οκτωβρίου και για 4 ημέρες, το Deree ­­– Τhe American College of Greece ενώνει τις δυνάμεις του με τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας της Orientum σε μία προσπάθεια να δώσει στους νέους τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις, ώστε να  χαράξουν την κατάλληλη στρατηγική που θα τους οδηγήσει στην υλοποίηση των ονείρων και των στόχων τους.

Η ενέργεια απευθύνεται σε νέους, αποφοίτους λυκείου οι οποίοι βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι σχετικά με το αντικείμενο σπουδών τους αλλά και σε σπουδαστές πανεπιστημιακών σχολών που θέλουν να ενισχύσουν το πτυχίο τους.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το campus του Deree στην Αγία Παρασκευή και:

  • Να χαρτογραφήσουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες κάνοντας δωρεάν το τεστ Horizon, το έγκυρο τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων της Orientum. Το τεστ αποτελεί ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών.
  • Να πάρουν κατευθύνσεις για τις σπουδές τους μέσα από ατομικές συνεδρίες με συμβούλους σταδιοδρομίας του Deree και της Orientum.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις