Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνολικά $45 εκατ. σήκωσε» η M1 Finance για ένα «super-app»

Το ποσό των 45 εκατομμυρίων δολαρίων κατάφερε να αντλήσει κατά την διαδικασία 3ου κύκλου χρηματοδότησης, η εταιρεία fintech M1 Finance.. Μάλιστα, πρόκειται για μια back-to-back επιτυχία της τελευταίας, καθώς μόλις προ τετραμήνου είχε «σηκώσει» ακόμη 33 εκατομμύρια δολάρια σε 2ο κύκλο χρηματοδότησης.

Κοινό σημείο αναφοράς των δύο προσπαθειών ήταν η Left Lane Capital, που ηγήθηκε αμφότερων των κύκλων χρηματοδότησης. Πλέον, τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία από την πλευρά της εταιρείας που εδρεύει στο Σικάγο των ΗΠΑ, ξεπερνούν το σημείο-ορόσημο των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έναντι $1,45 δισεκατομμυρίων που ήταν στις αρχές του καλοκαιριού.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η M1 Finance έχει καταφέρει να συνδυάσει τρεις διαφορετικές fintech υπηρεσίες σε ένα ολοκληρωμένο “πακέτο”, κίνηση που της επιτρέπει να την τιμολογεί πιο «επιθετικά».

Συγκεκριμένα, η fintech startup «παντρεύει» αρμονικά τις υπηρεσίες roboadvising, neobanking και δανειοδότησης, παρέχοντας ένα μοναδικό όσο και ιδιαίτερα εξυπηρετικό σχήμα για τους ενδιαφερόμενους πελάτες της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις