Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΤΑΖΙ: Μια νέα πλατφόρμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη

Η WITSIDE, μία εταιρεία Augmented Analytics, συστήνει στις 11 & 12 Νοεμβρίου το ΤΑΖΙ, μια πλατφόρμα αυτόματης μηχανικής μάθησης (auto-ML) επόμενης γενιάς, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες τους, πολύ πιο εύκολα και γρήγορα σε σχέση με τις παραδοσιακές προσεγγίσεις και τεχνολογίες.

Την πρώτη μέρα, στις 11/ 11, οι υπεύθυνοι επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της μηχανικής μάθησης, τα οφέλη για τις εταιρίες τους, καθώς και για τεχνικές αξιολόγησης απόδοσης επενδύσεων σε έργα Analytics (Return on Analytics).

Τη δεύτερη μέρα της εκδήλωσης, στις 12/ 11, επιστήμονες και αναλυτές των δεδομένων, θα γνωρίσουν από κοντά την πλατφόρμα TAZI. Πιο συγκεκριμένα, μετά από περιεκτική παρουσίαση των βασικών λειτουργικοτήτων της, οι συμμετέχοντας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα πραγματικό test-drive με χρήση δικών τους δεδομένων.

Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να:

  • Μπορούν να αξιολογήσουν εκ των προτέρων μια ενδεχόμενη επένδυση της εταιρίας τους στο φάσμα των analytics και να λάβουν την ορθή απόφαση.
  • Γνωρίζουν για τις σύγχρονες τάσεις της μηχανικής μάθησης και τα οφέλη του εκδημοκρατισμού της σε εταιρικό επίπεδο.
  • Ενημερωθούν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ΤΑΖΙ ως εταιρική πλατφόρμα εφαρμογών μηχανικής μάθησης για τον οργανισμό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τον τρόπο εγγραφής μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις