Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Fireblocks: Σήκωσε 30 εκατ. δολάρια για εταιρική διαχείριση κρυπτονομισμάτων

Το νέο κεφάλαιο, που θα αυξήσει την συνολική χρηματοδότηση γύρω στα 46 εκατομμύρια δολάρια, θα βοηθήσει να μεγαλώσει η ομάδα, να επεκταθεί και σε άλλα fintech προϊόντα

Η Ισραηλινή Fireblocks, που βοηθά τις επιχειρήσεις να υιοθετούν και να διαχειρίζονται ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αλλά και κρυπτονομίσματα, έλαβε χρηματοδότηση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, της οποίας ηγήθηκε η Paradigm, ενώ συμμετείχαν οι Cyberstarts, Tenaya Capital, Swisscom, Galaxy Digital, Digital Currency Group και Cedar Hill Capital.

Από τον Ιούνιο του 2019, η Fireblocks διευκόλυνε τη μεταφορά digital assets άνω των 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων για πελάτες όπως οι Revolut, Celsius, BlockFi, PrimeTrust, Genesis και Nexo, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της εταιρείας, Michael Shaulov, υπήρχε αύξηση 533% στους πελάτες στο τρίτο τρίμηνο του 2020.

Το νέο κεφάλαιο, που θα αυξήσει την συνολική χρηματοδότηση γύρω στα 46 εκατομμύρια δολάρια, θα βοηθήσει να μεγαλώσει η ομάδα, να επεκταθεί και σε άλλα fintech προϊόντα. Εντός του επόμενου έτους, η startup θα διερευνήσει καινοτομίες στις ψηφιακές πληρωμές, στις τραπεζικές συναλλαγές και στην ασφάλεια του οικοσυστήματος των digital assets.

Υπενθυμίζουμε ότι η Startup ιδρύθηκε στο Τελ Αβίβ και έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει ανοίξει γραφεία στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις